Всі публікації

«Смак Дині» від ТМ Біола – літо, коли ти тільки забажаєш!

10.05.2018

Після затяжної зими, пізньою холодною весною особливо сильно хочеться відчути золоте сонячне тепло і зануритися в бадьорий, легкий і безтурботний літній настрій! У цьому допоможе новий напій з лінійки газованої води з натуральним соком на мінеральній воді від ТМ Біола - «Смак Дині»!

frut_mineral_melon2_new

Незважаючи на багатовікову історію, диня і зараз зберігає в собі чимало секретів і викликає суперечки серед вчених. Так, за однією з версій, батьківщиною дині традиційно вважають країни Малої і Середньої Азії, в той же час інші джерела стверджують, що згадки про цю велику ягоду сонячного кольору зустрічаються ще в стародавніх індійських манускриптах. Деякі джерела стверджують, що диню подавали ще на бенкетах фараонів Давнього Єгипту. Так само як і невідомо, коли диня вперше достигла на європейському баштані – називаються дати з різницею в кілька століть.
У напої «Смак Дині» технологам ТМ Біола вдалося зберегти той самий «літній» смак щойно зібраної з баштану стиглої ароматної дині, а завдяки найчистішій мінеральній воді і вмісту соку в напої – ще й зробити газовану воду максимально натуральною.
Не відмовляйте собі у задоволенні спробувати унікальний на українському ринку напій «Смак Дині»: смак яскравого і веселого літа в дитинстві, доступного тепер у будь-яку пору року і погоду!