Всі публікації

Новинка від ТМ Біола – Wellness

23.07.2019

Wellness - абсолютно нові функціональні соковмісні та сокові напої від ТМ Біола. Це легкі фруктові смаки, які подарують тобі феєрверк нових вражень! Ці напої містять додаткові інгредієнти, які можуть сприяти зміцненню імунітету, заряджати енергією, допомагати піклуватися за красою і підтримувати спортивну форму.

Biola_Wellness_Poster_Beauty_A1_B

Твій особистий LEVEL UP разом з Wellness від ТМ Біола

Wellness – абсолютно нові функціональні соковмісні та сокові напої від ТМ Біола.

Це легкі фруктові смаки, які подарують тобі феєрверк нових вражень!

Ці напої містять додаткові інгредієнти, які можуть сприяти зміцненню імунітету, заряджати енергією, допомагати піклуватися за красою і підтримувати спортивну форму.

Wellness IMMUNO – неймовірний смак груші і меліси!
Напій містить екстракти: ацероли, граната, женьшеню, обліпихи і ехінацеї. А також вітаміни: С, В3, Е, В5, В6, В2, В12, фолієву кислоту і біотин. Саме біотин допомагає зміцнити імунітет, поліпшити стан волосся і нігтів. Не прогав приємну можливість прокачати свій імунітет!

Wellness ENERGY – перший та єдиний “тихий” енергетик з високим вмістом соку.
Містить вітаміни: С, В5, В6, В2 і В12. І, звичайно ж, кофеїн і таурин! Яких, часом, так не вистачає кожному студенту. Це напій твого фестивального літа! Танцюй до самого світанку, а Wellness ENERGY подбає, щоб рівень заряду твоєї батарейки не падав;)

Wellness BEAUTY – смачне доповнення до твоєї косметичці.
Напій містить 35% добової потреби колагену, який найкраще засвоюється саме при прийомі всередину. Колаген забезпечує молодість і еластичність шкіри. Про цей “секретний еліксир” скоро заговорять усі твої улюблені beauty-блогери. Не чекай момент, задай тренд вже зараз!

Wellness SPORT – справжнє паливо для спортивних хлопців!
Напій містить 30% добової норми BCAA. Це амінокислота, яка добре засвоюється організмом, бере участь у синтезі м’язових білків. Хлопці, закуповуємо ящик і відновлюємо абонемент до спортивного залу. А далі спостерігаємо за захопленими поглядами дівчат;) Це будуть справжні “руки-базуки”!

То ж, не гальмуй, починай своє знайомство з новинками WELLNESS від ТМ Біола! Будь в тренді, будь на стилі!