Всі публікації

Неймовірно корисна ароматна гуава і смачний стиглий банан – Біола дарує новий неповторний соковий коктейль White Sun!

15.12.2017

ТМ Біола залишається головним новатором на вітчизняному ринку напоїв: цього разу колекція ексклюзивних смаків поповнилася екзотичними соковим коктейлем White Sun – неперевершеним тропічним поєднанням багатої вітамінами запашної гуави і смачного та поживного банану!

white_sun_1l

Гуаву часто називають королем фруктів, найкориснішим фруктом у світі і це повністю виправдано, адже гуава – справжній чемпіон за багатством свого вітамінного комплексу і поживними речовинами. Наприклад, вміст одного лише вітаміну С у гуаві – в 4 рази вищий, ніж у апельсина і до 10 разів вищий, ніж у більшості цитрусових! Гуава низькокалорiйний плiд, який одночасно багатий на вiтамiни та мiнерали, а також флавоноїди, жирнi кислоти, правильні жири, що сприяють схудненню. При цьому гуава відрізняється делікатним і приємним ароматом та має ніжний соковитий смак. Майстри ТМ Біола поєднали унікальні корисні та смакові властивості гуави з улюбленим традиційним смаком загально відомого своєю надзвичайною поживністю банану у новому коктейлі White Sun.
Новий White Sun, як і інші представники родини сокових коктейлів від ТМ Біола, не містить штучних барвників, консервантів чи ароматизаторів. White Sun – цілковито натуральний продукт, майстерно підібраний за пропорціями природних інгредієнтів, коктейль, що заряджає бадьорістю і покращує травлення та обмін речовин завдяки багатому вмісту вітамінів та клітковини. А ще White Sun дарує справжню насолоду від густого і водночас ніжного неповторного тропічного смаку.