Всі публікації

«БІОЛА» ПОЧАЛА ВИПУСКАТИ НАТУРАЛЬНИЙ МОРС

31.08.2015

У портфелі напоїв компанії «Біола» з'явилася абсолютно нова категорія продуктів – натуральний морс. Розлив морсу під брендом «Соки Літо» відбувся на виробничому майданчику №1 у Дніпропетровську. Продукт упаковується у зручну прозору ПЕТ-пляшку ємністю 1 літр.

photo_Photo (3)

Історія цього напою налічує кілька століть. За однією з версій його назва походить від румунського mursa «морс», яка в свою чергу бере початок від латинського слова mulsa «медовий напій». Класичний морс виготовляється з води, соку ягід або фруктів, з додаванням цукру або меду. Він відмінно вгамовує спрагу в літню пору, коли його прийнято пити холодним або з льодом, і добре зігріває в зимовий час, якщо подавати його злегка підігрітим. Морс поповнює запас вітамінів у організмі, знімає втому і піднімає настрій. У раціоні українців цей напій також традиційно посідає почесне місце.

Особлива цінність морсу від компанії «Біола» в тому, що це здоровий продукт. Він містить натуральний сік журавлини і чорноплідної горобини (аронії), які відносяться до категорії «суперфруктів» (поряд з тибетськими ягодами годжі та китайською сливою лічі), до складу яких входить велика кількість антиоксидантів. Регулярне вживання їх в їжу зміцнює імунітет, подовжує молодість і допомагає зберігати добру фізичну форму. Важливо й те, що наш морс виробляється без використання будь-яких штучних барвників, консервантів та ароматизаторів.