Всі публікації

СЕКРЕТ ЗЕЛЕНОГО ЧАЮ І М’ЯТИ

10.07.2015

На початку липня «Біола» вивела на ринок новинку – «Ice Tea» з унікальним смаком «зелений чай – садова м'ята».

photo_Photo (8)

У цьому освіжаючому поєднанні криється подвійний секрет. Зелений чай добре знімає літню сонливість і втому, вгамовує спрагу, відновлює сили, а м’ята заспокоює нервову систему, зміцнює імунітет. У Стародавньому Римі вважалося, що м’ята дає свіжі думки і добру пам’ять.

Напій «Ice Tea» «Зелений чай – садова м’ята» випускається у пляшках ємністю 0,5 л. на виробничому майданчику групи компаній «Біола» у Дніпропетровську. Продукт не містить штучних барвників. Зберегти в ньому максимум корисних речовин, не застосовуючи консерванти, дають змогу інноваційні лінії холодного асептичного розливу ACF.

– Важливо, що всі компоненти цього продукту є натуральними, – каже директор з якості Олена Біланчук.

– Екстракт зеленого чаю нам постачає компанія Doehler (Німеччина). Виробляють його у такий спосіб: зібраний на плантаціях у Китаї лист зеленого чаю настоюється (не кип’ятиться!) на очищеній воді. Отриману «заварку» упарюють за низьких температур, зберігаючи всі вітаміни та мікроелементи. Цей екстракт чаю і є основою для нашого напою. За такою саме «щадною технологією» готується витяжка натурального аромату садової м’яти, яку нам постачає швейцарська компанія Firmeniсh.

– «Біола» – це українська компанія, тому всі наші продукти розробляються з урахуванням національних смакових уподобань, – коментує директор з маркетингу Юлія Романова. – Створюючи цю новинку, ми протестували різні варіанти традиційних трав’яних чаїв, поєднання чебрецю, лаванди, меду, імбиру. На пошук потрібної рецептури пішло півроку. Але за підсумками дегустацій з’ясувалося, що українці «найріднішим» вважають освіжаючий чай із садової м’ятою. Саме цей смак і став основою нашого нового унікального напою «Ice Tea» «Зелений чай – садова м’ята».