Всі публікації

Обідай по-іспанськи з Gazpacho від ТМ Біола!

08.02.2018

Гаспачо - традиційне блюдо іспанської та португальської кухні. Це холодний суп-пюре, який готується на основі перетертих стиглих томатів, овочів та спецій. Тепер, завдяки ТМ Біола, смаком найпопулярнішого холодного супа в світі можна насолодитися і в Україні.

gazpacho_400x533

Історія гаспачо – це історія довжиною в кілька століть. За масштабами цього шляху і успіху цю страву можна порівняти хіба що з піцою: гаспачо так само пройшов довжелезну дорогу від їжі простих селян іспанської Андалузії до вершин світової високої кухні і до всесвітньої ж популярності. Свіжі стиглі помідори, огірки, солодкий перець, цибуля, часник, петрушка, спеції, оливкова олія – це основа класичного гаспачо, що зумовила світову до нього любов, адже такий вітамінний мікс виходить надзвичайно смачним, відмінно втамовує голод і спрагу і надає сил. В Європі гаспачо вже давно завоював лідируючі позиції серед безлічі варіантів смачного, швидкого і поживного перекусу, чи то сніданок, чи квапливий обід у розпал робочого дня. Гаспачо має безліч різних рецептів на будь-який смак, відмінно поєднується з іншими стравами, тому цей холодний суп – фаворит мільйонів людей незалежно від національних чи соціальних особливостей.
Тепер гаспачо з’явився і на нашому ринку. ТМ Біола вибрала для свого Gazpacho найбільш автентичний, класичний і популярний на сьогоднішній день рецепт, що увібрав в себе багатовіковий досвід еволюції цієї прекрасної страви. Цей чудовий іспанський овочевий коктейль доступний в зручній літровій упаковці, як і інші продукти лінійки сокових коктейлів від Біола, створюється виключно з натуральних інгредієнтів.