Всі публікації

НОВИЙ РІК РАЗОМ З ТМ «БІОЛА»: ПІКАНТНА «КРИВАВА МЕРІ»

22.11.2016

Напередодні новорічних свят ТМ «БІОЛА» випустила оновлений соковий коктейль «Bloody Mary».

bm_2b_200x330

Нова «Bloody Mary» – це відмінна основа для однойменного легендарного алкогольного коктейлю, а також прекрасний напій, який доповнить ваш святковий стіл.
Історія походження «Кривавої Мері» оповита численними таємницями і йде ще в початок минулого століття. Так, за однією з версій, напій було названо на честь королеви Англії Марії I, що отримала прізвисько Кривава за свою жорстокість. Інша стверджує, що назву коктейлю присвячено голлівудській зірці Мері Пікфорд, а третя легенда свідчить, що коктейль отримав назву на честь офіціантки на ім’я Мері, яка працювала у відомому у минулому чиказькому барі «Відро крові». Згідно з найбільш достовірною версією, творцем «Бладі Мері» є культовий французький бармен Фернандо Петіо, а одним з перших захоплених поціновувачів напою був сам Ернест Хемінґуей, який навіть розробив свій власний рецепт цього коктейлю. Згодом «Кривава Мері» набула такої популярності, що удостоїлася власного свята – міжнародного дня “Bloody Mary”, який відзначається 1 січня.
ТМ «Біола» пропонує соковий варіант відомого коктейлю, який відрізняється своїм унікальним смаком. В основі складної рецептури «Bloody Mary» – якісний томатний сік, перець чилі, сік лайма, сіль і майстерно підібрана комбінація спецій. Новий ароматний напій відрізняється не тільки яскравим смаком, але і надзвичайно корисний: головний його компонент – томатний сік – багатий на вітаміни групи B, бета-каротин, вітамін С. Коктейль не містить штучних барвників і консервантів. Для вашої зручності коктейль «Bloody Mary» ТМ «Біола» представлено у двох форматах – 1 л і 0,5 л.