Всі публікації

ІСТОРІЯ ОДНІЄЇ КРИНИЦІ

03.08.2015

Новий ролик стартував в ефірі національних телеканалів в останній день липня. Подивитися його можна на каналі Біола в YouTube.

photo_Photo (5)

Це місце має особливу позитивну енергетику. За часів Київської Русі тут вирував життям найбільший торгівельний порт, збиралися на віче князі. Історія Витачова налічує понад 1000 років, і його по праву називають одним із найстаріших сіл України. Розташоване воно на високому березі Дніпра, в Обухівському районі Київської області. Саме тут, у Витачові, неподалік від дерев’яної каплиці, звідки відкриваються дивовижні дніпровські пейзажі, в липні цього року відбувалися зйомки рекламного ролика «Знаменівської».

Новий сюжет ще глибше розкриває унікальні властивості води «Знаменівська», пов’язані з вмістом у ній кремнію. Це відроджена історія про те, як наші предки, копаючи криниці, викладали їх стінки кременем, щоб отримати чисту, смачну і корисну воду. Українці завжди володіли секретами якісної води, і сьогодні «Знаменівська» продовжує ці традиції.

У виробництві ролика взяла участь творча команда, вже знайома нам по рекламі «Біола. Фрукти в мінеральній воді». Це відео продакшн-студія Lime Lite Studio, чудовий грузинський режисер Наталія Демидова, а також оператор Микола Єфименко. Цікаво, що спеціально для зйомок на майданчику був викопаний і обкладений каменем справжнісінький колодязь.

Новий ролик стартував в ефірі національних телеканалів в останній день липня. Подивитися його можна на каналі Біола в YouTube.