Всі публікації

«БІОЛА» РОБИТЬ ПОДАРУНКИ СВОЇМ ШАНУВАЛЬНИКАМ

01.08.2015

«Біола» робить справжні подарунки всім своїм шанувальникам. Відтепер можна придбати більше улюблених напоїв за вигіднішою ціною.

photo_Photo (4)

Купуй чотири пляшки акційної продукції «Icy Cola», «Mojito», «Чамбо», «Знаменівська», «Лимонад» і сплачуй лише за три. Знаходь у магазинах і супермаркетах акційні мультипаки – набори з чотирьох одиниць однакової продукції, позначені написом «Акція! 3+1 у подарунок», насолоджуйся смачними напоями та заощаджуй кошти.

Пий справжнє. Будь справжнім!

Офіційні правила

Акції «3+1 у подарунок» (надалі – «Правила»)

1. Організатором акції «3+1 у подарунок» є Товариство з обмеженою відповідальністю «Біотрейд», ЄДРПОУ 30502509, місцезнаходження: 49021, м. Дніпропетровськ, вул. Берегова, 135.

2. Мета проведення акції: популяризація, а також стимулювання та створення сприятливих умов для збуту і просування товарів «Icy Cola», «Mojito», «Чамбо», «Знаменівська» та «Лимонад» на ринку.


3. Учасники Акції.

3.1. Учасниками Акції «3+1 у подарунок» (надалі – «Акція») можуть бути всі громадяни України, яким виповнилося 18 років та які придбали акційну продукцію «Icy Cola», «Mojito», «Чамбо», «Знаменівська» та «Лимонад», що передбачена пунктом 5.2 даних Правил (далі – «Учасники Акції»).

3.2. Організатор Акції не зобов’язаний перевіряти правоздатність та/або дієздатність Учасників Акції.

4. Терміни та місце проведення Акції:

4.1. Акція проводиться з 01.06.2015 року по 30.03.2016 року.

4.2. Акція проводиться на всій території України за умови наявності акційної продукції, що передбачена пунктом 5.2 даних Правил.

5. Продукція, що бере участь в Акції:

5.1. Продукція, що бере участь в Акції:

– Напій безалкогольний на ароматизаторах сильногазований «Icy Cola» («Айсі Кола»), пляшка ПЕТ, об’єм 1,0 дм3;

– Напій безалкогольний соковмісний середньогазований «Mojito» («Мохіто»), пляшка ПЕТ, об’єм 0,5 дм3;

– Напій безалкогольний соковмісний сильногазований «Лимонад», пляшка ПЕТ, об’єм 1,25 дм3;
– Напій безалкогольний соковмісний сильногазований «Чамбо», пляшка ПЕТ, об’єм 1,25 дм3;

– Вода мінеральна природна лікувально-столова фасована «Знаменовська» сильногазована, пляшка ПЕТ, об’єм 2,0 дм3;

– Вода мінеральна природна лікувально-столова фасована «Знаменівська» негазована, пляшка ПЕТ, об’єм 2,0 дм3;

5.2. Одиниця акційної продукції (далі – «Акційна продукція») – упаковка з 4 (чотирьох) одиниць продукції, перерахованих в пункті 5.1 цих Правил, позначена зображенням з написом «Акція! 3+1 у подарунок». Упаковка Акційної продукції має бути непошкодженою.

6. Умови Акції.

6.1. Купуючи одиницю Акційної продукції, що складається з 4 (чотирьох) будь-яких одиниць продукції, визначених в пункті 5.1 цих Правил, Учасник Акції сплачує вартість одиниці Акційної продукції в залежності від найменування («Icy Cola», «Mojito», «Чамбо», «Знаменівська» негазована, «Знаменівська» сильногазована, «Лимонад»), що дорівнює вартості 3 (трьох) одиниць продукції під ТМ «Біола», визначених в пункті 5.1 цих Правил, відповідного найменування («Icy Cola», «Mojito», «Чамбо», «Знаменівська» негазована, «Знаменівська» сильногазована, «Лимонад»), що реалізується не як акційна пропозиція.

6.2. Умови Акції діють тільки у разі придбання Акційної продукції.

6.3. Розірвання упаковок Акційної продукції не допускається. Умови Акції діють тільки у разі придбання Акційної продукції з непошкодженим пакуванням.

6.4. Кількість придбаних одиниць Акційної продукції Учасниками Акції не обмежена.

7. Інші умови.

7.1. Детальні умови Акції розміщені на сайті www.biola.ua.

7.2. Організатор Акції не несе відповідальності за відсутність Акційної продукції в конкретній торговій точці.

7.3. Організатор Акції не несе відповідальності за цілісність пакування Акційної продукції в торгових точках.

7.4. Організатор Акції не несе відповідальності за дотримання торговими точками умов проведення Акції та цих Правил.

7.5. У випадку виникнення ситуації, яка допускає неоднозначне розуміння цих Правил та/або має на увазі питання, що не врегульовані цими Правилами, остаточне рішення приймається Організатором Акції у відповідності до вимог чинного законодавства України. Таке рішення є остаточним та не підлягає оскарженню.

7.6. Організатор Акції не несе відповідальності за реалізацію умов Акції у випадку настання форс-мажорних обставин (непереборних обставин), таких як стихійне лихо, пожежа, паводок, військові дії будь-якого характеру, проведення антитерористичної операції, блокади, істотні зміни в законодавстві, інші обставини, які діють на території проведення Акції та які не перебувають під контролем Організатора.

7.7. Організатор Акції залишає за собою право вносити уточнення і зміни до Правил Акції без попереднього особистого повідомлення всіх Учасників Акції. Інформація про уточнення/зміни Правил доводиться шляхом розміщення уточнених/змінених Правил на сайті www.biola.ua.

Правила Акції, як і будь-які зміни/доповнення до них, набувають чинності з моменту їх розміщення Організатором на Інтернет-сайті www.biola.ua