Всі публікації

«Біола» вирушила підкорювати Голландію

24.11.2015

«Біола» надіслала перші партії продукції до Голландії.

photo_Photo

Великий український виробник експортує свої соки, нектари та солодкі газовані напої протягом багатьох років. Його продукцію можна знайти в Ізраїлі, Лівії, Білорусі, Грузії, Казахстані, Молдові, Таджикистані та інших країнах. Однак ринок Євросоюзу компанія почала відкривати для себе порівняно нещодавно. З минулого року «Біола» співпрацює з Латвією, є плани щодо подальшого розширення ринку збуту в країнах Європейського союзу.

Основною конкурентною перевагою продукції «Біола» є те, що її якість від самого початку відповідала чинним стандартам ЄС. Отож компанії не довелося змінювати щось у рецептурах для виходу на ринки за межами України. Приміром, контроль якості та натуральності (ідентичності, автентичності) сокової сировини, що надходить на виробництво «Біола», проводиться відповідно до вимог Асоціації промисловості соків і нектарів Європейського союзу (Зведення правил AIJN). Ці вимоги обов’язкові для держав-членів ЄС і вони жорсткіші порівняно з українським законодавством.

Ще одна важлива перевага компанії – сучасне обладнання, що дає змогу виробляти продукцію європейської якості. «Біола» першою на пострадянському просторі встановила дорогі німецькі лінії холодного асептичного розливу (АCF), які дозволяють повністю відмовитися від використання консервантів у соках і нектарах. Сьогодні це найбільше у Східній Європі виробництво, що має технологію холодного асептичного розливу.