Всі публікації

Оновлена «Каліпсо»

22.09.2016

Популярна серед українських покупців мінеральна вода «Каліпсо» отримала від майстрів групи компаній «Біола» новий дизайн: тепер пляшка стала ще зручнішою, а етикетка – більш сучасною.

bottles_kalypso_1

Нова ефектна зовнішність підкреслює унікальний контент продукту, створений самою природою. Мінеральну воду «Каліпсо» добувають на Київщині в підземному родовищі, що існує з часів Юрського періоду. Тут на глибині 320 метрів знаходиться джерело найчистішої мінеральної води. Ця вода увібрала в себе всю чистоту і користь природи в її первинному вигляді, а неймовірна глибина, на якій знаходиться це джерело, зберегла її унікальний склад, чистоту і смак до наших днів.

«Каліпсо» займає особливе місце серед мінеральних вод, як одна з перших за змістом магнію і кальцію. За цими показниками «Каліпсо» майже втричі багатша за українські столові мінеральні води-лідери.

Магній допомагає нам засвоювати білки, жири і вуглеводи, знижує збудливість нервової системи і діє як антистресовий мінерал. Кальцій – основний будівельний матеріал для кісток, зубів, нігтів – бере участь в процесах кровотворення і обміну речовин, а також покращує опірність організму інфекціям.

Такий склад робить «Каліпсо» унікальною водою для щоденної турботи про красу та здоров’я. «Каліпсо» доступна в двох видах і форматах – газована і негазована, об’ємом 0.5 л і 1 л.