Всі публікації

Нектар «Яблуко-морква» від ТМ Біола – смачна новинка цього літа!

25.09.2018

Вітамінний мікс яблука і моркви від ТМ Біола створений для тих, хто хоче жити на всі 100! Після виснажливої тренування, після важкого робочого дня і при старті нового дня, нектар «Яблуко-морква» від ТМ Біола, подарує вам потрібну корзину корисних вітамінів! Яблуко багато пектином, вітаміном С і антиоксидантами, а морква доповнює його вітамінами А, B, C, D і К

У багатьох людей саме яблуко асоціюється з джерелом вітамінів цілий рік! Соковита солодкість і легка кислість плоду, робить цей фрукт найпопулярнішим у багатьох країнах світу. Морква, завжди цінувалася нашими предками за велику кількість вітамінів. Пам’ятаєте, бабуся завжди говорила, що морква – краще окуліста! Адже саме в ній міститься вітамін А, який допомагає твоїм очам роздивитися всі найголовніші моменти життя!

AppleCarrot_1L400533

Саме для того, щоб ти був сповнений енергією цілий рік, команда ТМ Біола розробила новий смак – «Яблуко-морква»!
Прекрасний «енергетичний коктейль», здатний пробудити кожного під час виснажливої «зимової сплячки», або підтримати в період літнього «танення на сонці».

Вітамінний мікс яблука та моркви від ТМ Біола створений для тих, хто хоче жити на всі 100! Для людей, які насолоджуються кожним моментом!

Після виснажливого тренування, після важкого робочого дня і при старті нового, нектар «Яблуко-морква» від ТМ Біола, подарує вам потрібну корзину корисних вітамінів! У корисні властивості морквяно-яблучного нектару сумніватися не доводиться. Яблуко багато пектином, вітаміном С і антиоксидантами, а морква доповнює його вітамінами А, B, C, D і К