Всі публікації

ХІТ СЕЗОНУ: ФРУКТИ В МІНЕРАЛЬНІЙ ВОДІ

22.06.2015

Наша компанія вивела на ринок ще одну оригінальну новинку – оновлену лінійку солодких газованих напоїв «Біола».

photo_Photo (11)

Унікальність продукту в тому, що він створений із додаванням соків на основі мінеральної води, видобутої з глибини 320 м. При цьому напій не містить штучних ароматизаторів. Працюючи над його створенням, технологи нашої компанії співпрацювали із кращими світовими постачальниками сировини.

Напої мають п’ять смаків: традиційні «Апельсин» і «Ананас», екзотичний «Чамбо», абсолютно новий смак «Лимон Лайм» та унікальне для українських споживачів поєднання «Айва Персик». Продукт випускається на виробництві «Біола» в Києві та розливається у пляшки ємністю 0,5, 1,25 і 2 л.

Рішення про випуск соковмісного напою на мінеральній воді було прийнято за результатами порівняльної «сліпої» дегустації. У 100% випадків споживачі віддали перевагу напоям із новою рецептурою, оцінивши їх смак як «більш м’який, збалансований».

– Наша компанія виробляє газовані напої, які користуються любов’ю і довірою споживачів 18 років, – каже бренд-менеджер категорії напої Тетяна Білоусова. – У цьому сезоні ми фактично здійснили перезапуск основної соковмісної лінійки. Важливо й те, що ми зробили напої не лише смачними, а й здоровішими.