Всі публікації

«Байкал»: класика в сучасному виконанні

03.09.2015

На «Біолі» відбувся розлив першої партії напою «Байкал» серії «Бриз».

photo_Photo (2)

Цей продукт може по праву називатися «класикою в сучасному виконанні». Його особлива рецептура була розроблена ще за Радянського Союзу, в 1973 році. Фахівці тодішнього НДІ пивоварної, безалкогольної та виноробної промисловості створили оригінальний напій з кореня солодки, елеутерококу та звіробою і дали йому горду назву «Байкал» на честь розташованого в Сибіру найглибшого озера на планеті з найчистішою прозорою водою. За досить короткий період бренд «Байкал» здобув світову славу, та таку, що навіть представники «Coca-Cola» всерйоз замислювалися про його придбання.

Нині, спираючись на традиційну рецептуру, технологи групи компаній «Біола» спільно з провідним світовим виробником і постачальником натуральних інгредієнтів – німецькою компанією Doehler змогли не просто відтворити легендарний напій, а й доповнити його новими корисними властивостями. До його складу входять якісні натуральні екстракти трав. Це низькокалорійний напій, який підходить всім, хто стежить за фігурою.

Важливо й те, що «Байкал» із серії «Бриз» доступний за ціною для більшості споживачів. Випускається він у зручній ПЕТ-пляшці обсягом 2 л. Тож смачного неповторного напою вистачить всім охочим за столом, чи то веселе дитяче свято, драйвова молодіжна вечірка або ж душевний сімейний пікнік.